Založ si blog

Kto stojí za Sadikim?

Z mediálnych správ som sa dozvedel,že drogový díler a mafián sa stal na Slovensku bezúhonný občan. Po rozsiahlom získavaní dôkazov a pomerne veľkého záujmu médií sa stalo to, čo je možné len na Slovensku. Znova sa ukázala nezávislosť súdov,ktoré ho oslobodili .Je to ďalšia fraška nášho súdnictva. Nezávislosť súdov predsa nespočíva aj od vyrábania takýchto a im podobných paškvilov, úplne nekontrolované a bez tresne. To znamená, že akýkoľvek skorumpovaný, alebo neschopný sudca môže vydať jemu vlastné rozhodnutie a spoločnosť nemôže proti tomu nič urobiť. Ďakujem za demokraciu,ktorá pripúšťa takéto správanie sudcov a vôbec súdnej moci. Som presvedčený, že takýto lapsus sa nemôže stať v krajine,kde si sudcov volia a odvolávajú občania a nie strany, ktoré ich do funkcii nominujú.Vyspelé demokracie riešia spravodlivosť podstatne objektívnejším spôsobom.Určujúcim faktorom rozhodujúcim o vine a nevine je rozhodnutie poroty, až potom vyriekne sudca v zmysle zákona, zakotveného v súdnom poriadku konečný verdikt. To by sme mali zaviesť aj u nás a nie len ho-     voriť o akejsi spravodlivosti a zdokonalení súdnictva.  

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1465x
Priemerná čítanosť článkov: 1465x

Autor blogu

Kategórie

Archív